Hej og Velkommen!

Mit navn er Tanya, og det er mig der står bag Green Grounding

Faglighed og arbejde

Jeg er blevet færdig uddannet psykomotorisk terapeut i juni 2019.

I 2021 blev jeg færdig med Kandidatuddannelse i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet med speciale i Naturen som et terapeutisk og sundhedsfremmende rum.

Derudover har jeg taget fagrelaterede kurser:

  • 3-årig intensiv yoga undervisning
  • Mindfulness kursus hos Pernille Mørup
  • Psykomotorisk personlig træner kursus på UCC Professionshøjskolen

Arbejdserfaring:

  • Selvstændig psykomotorisk terapeut
  • Undervisning i mindfulness og bevægelse
  • Psykomotorisk terapeut i en børnehave
  • Socialt arbejde med ukrainske flygtninge
  • Familiekonsulent i Flygtningegruppen

Lidt om mig

Udover at være psykomotorisk og naturbaseret terapeut, er jeg også mor til en skøn pige på 20, som jeg bor i København sammen med. Jeg har altid haft interesse inden for det psykologiske og det kropslige ved mennesket samt selvudvikling, så jeg har samlet forskellig viden og erfaringer gennem livet på disse områder.
Jeg er tilhænger at den østlige tankegang og filosofi. I årene 2012-2016 tog jeg et intensivt yogakursus og dyrker stadig yoga nogle gange om ugen. Men i 2016 blev jeg mere optaget af Qi-Gong. Jeg fandt ud af, at der er meget at hente i den gamle kinesiske filosofi og taoistisk praksis, og dette er nu min store personlige interesse.
Min anden passion er Naturen og dens muligheder for vores sundhed og velbefindende. Jeg er interesseret i evidensbaseret forskning på  området som jeg også dyrkede på min kandidatuddannelse. Men jeg bruger det også meget i praksis, både til mig selv og til mine klienter. Jeg interesserer mig i, hvordan omgivelserne kan påvirke vores tilstand og være en hjælp på vej til et bedre liv. Her er de grønne områder vist meget gode resultater for både fysisk og mental sundhed og for både børn og voksne.

Du kan læse mere om behandlingerne og principperne bag terapien på forskellige sider her. Værsgo og udforsk klinikken.

På gensyn

Tanya